18 Temmuz 2018 | Çarşamba

1) - BAP HIZLI DESTEK PROJESİ
Süresi: 0 Ay » Başlangıç Tarihi: 2016
Destekleyen Kurum: KOÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi » Sorumlusu: Öğr.Gör.Dr. Sinan YILMAZ
Özbilgi: Okulumuz bünyesinde kurulmuş olan Kompozit Malzemeler Talaşlı İmalat ARGE Laboratuarında, vakum infüzyon yöntemi ile elde edilecek olan kompozit malzemeler, talaşlı imalat yöntemleri ile özellikle otomotiv endüstrisinde kullanılmakta olan kompozit esaslı standart makine parçalarına dönüştürülecektir. Bu çalışma ile hem kendi imkânlarımızla üretimi yapılmış olan kompozit plakaların talaşlı imalat performansları akademik çalışma konusu olacak hem de öğrencilerimizin pratik yapma kabiliyetleri geliştirilecektir. Çalışmanın yapılabilmesi için kompozitlerin üretileceği kalıplar da yine ARGE laboratuarımızdaki takım tezgâhlarında işlenerek imal edilecektir.