16 Temmuz 2018 | Pazartesi

1) 2012/057 - TPP ile bitkisel kaynaklı beta galaktosidaz enziminin saflaştırılması, karakterizasyou ve endüstriyel kullanım alanlarının incelenmesi
Süresi: 24 Ay » Başlangıç Tarihi: 2012
Destekleyen Kurum: KOÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi » Sorumlusu: Yrd. Doç.Dr. Yonca Duman
2) 2014/121 - Üç farklı yabani mantar türünün antioksidan aktivitesi, toplam fenol ve flavanoid içeriklerinin incelenmesi
Destekleyen Kurum: KOÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi » Sorumlusu: Yrd. Doç.Dr. Neslihan Şaki
3) 113Z744 - Termofilik Bir Mantar Olan Scytalidium thermophilum’un Katalaz Enziminin Oksidaz Aktivite Mekanizmasının Araştırılması
Süresi: 30 Ay » Başlangıç Tarihi: 2014
Destekleyen Kurum: TÜBİTAK » Sorumlusu: Yrd. Doç.Dr. Yonca Duman
4) 113Z609 - Tükenme Tehlikesi Altında Olan Amsonia Orientalis Bitkisinin Stres Proteinlerinin Arastırılması
Destekleyen Kurum: TÜBİTAK » Sorumlusu: Yrd. Doç.Dr. Yonca Duman
5) TUBİTAK-KAMAG 107G246 - YEM ENDÜSTRİSİNE YÖNELİK ENDÜSTRİYEL ENZİMLERİN ÜRETİMİ (YEM-EN)
Süresi: 48 Ay » Başlangıç Tarihi: 2008
Destekleyen Kurum: TÜBİTAK » Sorumlusu: Prof. Dr. Altan ERARSLAN
Özbilgi: Projede kolaboratif çalışılmaktadır. Kocaeli Üniversitesi, Tübitak-GMBE, GE, Marmara Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi ve Tarım Bakanlığına bağlı Gıda enstitüsü proje ortaklarındandır.
6) - Sub-Project 2.2 Penicillin Acylase Production in “Biotechnology-Establishment and Promotion of New Biotechnological Techniques in Turkey (NATO-TU BIOTECHNOLOGY)” NATO-SFS (TÜBİTAK-MAM-GMBAE).
Süresi: 60 Ay » Başlangıç Tarihi: 2009
Destekleyen Kurum: Diğer » Sorumlusu: Prof Dr Altan Erarslan
7) TBAG-U/123 (104T262) - TBAG-U/123 (104T262) nolu “Stability, comformational characterisation and biocatalytic applications of native and modified alkaline proteases purified from alkaliphilic Bacillus strains” başlıklı TÜBİTAK-GMBAE ve CNR-ICRM (İtalya) ile ortaklaşa yürütülen proje.
Süresi: 24 Ay » Başlangıç Tarihi: 2006
Destekleyen Kurum: Belediyeler » Sorumlusu: Prof Dr Altan Erarslan